Informatie

 

Het team van De Vossenburcht houdt graag nauw contact met ouders. Dit doen we op verschillende manieren, maar vooral via DigiDuif. DigiDuif is ons online communicatiemiddel. Zo ontvangt u via DigiDuif elke twee weken onze nieuwsbrief het Vossenvelletje. Hierin staat nieuws per klas en algemene mededelingen of activiteiten. Ook kunt u zich via DigiDuif inschrijven voor activiteiten en rapportgesprekken. 

Daarnaast krijgen alle leerlingen elk jaar een kleurige jaarkalender uitgereikt met alle activiteiten en is er uitgebreide schoolgids voor ouders. Daarnaast ontvangt u vier maal per jaar 't Schrijverke; de schoolkrant voor en door onze leerlingen. 

 

U kunt de tegels aan de linkerzijde gebruiken voor het inzien van onze jaarkalender, schoolgids, Vossenvelletje en roosters en informatie over DigiDuif.  Klik op het Vossenburchtlogo om terug te keren naar de startpagina.

 

Met betrekking tot het verspreiden van informatie en gegevens houden wij ons aan het privacybeleid van Conexus. Dit privacycybeleid is in te zien via onderstaande link. http://conexus.nu/media/1429/Conexus_privacyreglement.pdf